Ajuntament | Viure a Tiana

Agraïment, reconeixement i condol

/ martalopez

Aquest dijous 9 de juliol tindrà lloc l'acte d'homenatge a les víctimes de la Covid-19, als voluntaris i voluntàries, personal sanitari i serveis essencials.

Marta  López | 06/07/2020 a les 11:10 0
 

El ple del passat mes de maig va començar amb l’aprovació per unanimitat de la declaració institucional arran de la crisi creada per la pandèmia de la Covid-19.

En ella, s’expressava l’agraïment cap als voluntaris i voluntàries que han ajudat les persones vulnerables durant el confinament, el reconeixement a l’esforç del personal sanitari, serveis essencials i treballadores i treballadors actius durant la pandèmia i el condol per totes les víctimes.

Aquest agraïment, reconeixement i condol estarà recollit en l’acte institucional que es farà aquest dijous 9 de juliol, a dos quarts de vuit de la tarda, al Parc de l’Antic Camp de Futbol, tal com es van comprometre a fer en aquesta mateixa declaració.

L’acte, que es realitzarà respectant les condicions de seguretat i higiene que estableixen les autoritats sanitàries, comptarà amb música en directe i lectura de poesia. Per respectar l’aforament, les persones que vulguin assistir-hi hauran de confirmar la seva presència a través del correu tiana.alcaldia@tiana.cat.

Marta López
Marta  López