Política

Almeida: “l’insult a l’alcaldessa per la posició sobre el referèndum ens retrotrau al nazisme”

El secretari de política municipal del PSC, aquest dilluns / Alexia Guilera

El socialista ha dit que, en cas que voti, ell es decantarà pel no "perquè estic convençut que el millor pel meu país no és aquesta via". Tanmateix, ha dit que hi ha llibertat de vot al PSC de Tiana.

Alèxia  Guilera | 17/07/2017 a les 11:22 0
 

Fins que no hi hagi una llei aprovada pel Parlament que reguli el referèndum de l’1-O, el PSC de Tiana no fixarà la seva opinió sobre el tema. Aquesta és, ara per ara, la posició de la secció local del partit, decidida dijous passat en una assemblea extraordinària. Ho ha explicat aquest dilluns a La Local Ferran Almeida, secretari de política municipal de l’executiva local:

 

Almeida també ha afirmat que al PSC de Tiana “ens preocupa moltíssim” el que qualifiquen d’extensió del pensament únic dins les files independentistes, tant a Catalunya com a Tiana mateix. Ha posat l’exemple de l’insult que va rebre a la xarxa Ester Pujol fa uns dies, després de fer-hi públic que ella no votarà l’1-O:

 

Almeida ha dit també que el PSC troba “gravíssim” que l’aprovació de la llei que regularia l’1-O es pugui fer, al Parlament, mitjançant lectura única (és a dir, sense debat anterior, subratlla) i tenint només la majoria simple de la cambra.

També ha explicat que l’1 d’octubre votarà només si es donen tota una sèrie de circumstàncies. Aquestes:

 

En tot cas, el socialista ja ha dit que, en cas que voti, ell es decantarà pel no “perquè estic convençut” -ha afirmat- “que el millor pel meu país no és aquesta via”. Tanmateix, ha dit que hi ha llibertat de vot al PSC de Tiana.

L’explicació de la posició del PSC local a càrrec d’Almeida i no del 1r secretari de l’executiva es deu, segons ha explicat Almeida, a que “jugava el tema del posicionament del grup municipal” i ell és el responsable d’aquesta àrea.

Alèxia  Guilera