Política

ANC i Òmnium convoquen concentracions davant dels Ajuntaments contra la inhabilitació de Quim Torra

/ martalopez

L’Associació de Municipis per a la Independència (AMI) també s’han manifestat demanant als alcaldes, alcaldesses i regidors que, també a la set, surtin davant dels seus consistoris per llegir la moció de rebuig a la sentència.

La Local / ACN  | 28/09/2020 a les 15:09 0
 

El Tribunal Suprem ha confirmat aquest dilluns 28 de setembre la inhabilitació d’un any i mig i 30.000 euros de multa per al president de la Generalitat, Quim Torra, per haver desobeït la Junta Electoral Central durant el període electoral de la primavera del 2019 perquè no va retirar una pancarta a favors dels polítics presos. D’aquesta manera, el TS ratifica la condemna imposada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La resposta a la inhabilitació no s’ha fet esperar i ja s’han convocat mobilitzacions per aquesta tarda. ANC i Òmnium han convocat a les set de la tarda concentracions davant de tots els ajuntaments del territori.

L’Associació de Municipis per a la Independència (AMI) també s’han manifestat demanant als alcaldes, alcaldesses i regidors que, també a la set, surtin davant dels seus consistoris per llegir la moció de rebuig a la sentència. L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, ha confirmat que es sumarà a aquesta crida de l’AMI.

La Local / ACN