Tiana Antica

Antoni Madueño & “L’Incantari” donen el tret de sortida del Tiana Antica

Antoni Madueño & L'Incantari interpretant el concert de música medieval. Foto: Guillem Francàs / martalopez

Músiques al voltant de la Portalada de Ripoll del projecte “Despertant instruments adormits” han sonat a l’Ermita de l’Alegria

Guillem  Francàs | 16/05/2021 a les 17:12 0
 

El Tiana Antica ha tornat després d’un any de pausa pel Coronavirus. Enguany ha començat a l’Ermita de l’Alegria on Antoni Madueño & L’Incantari, que és el seu conjunt dedicat a l’estudi i la interpretació de música antiga i tradicional que formen els seus companys d’escenari, han interpretat “Músiques al voltant de la Portalada de Ripoll”, que és un concert que forma part del seu projecte europeu “Despertant instruments adormits”.

Es tracta d’un concert de música medieval on l’Antoni Madueño, que és el director, cantant i que toca la cítola, ha estat acompanyat de l’Arturo Palomares, que canta i toca la cítola també, de la Lucia Samitier també a la veu i amb l’arpa, i de l’Ana Cerezo amb les violes. L’Antoni explicar millor el contingut del concert:

D’altra banda, també comenta el prejudici que existeix cap als festivals de música antiga i que s’acaba trencant un cop hi vas:

Per la seva banda, en Llorenç Blasi, l’organitzador del festival, explica que el mateix dissabte a les 12 es va donar el tret de sortida al Tiana Antica amb la inauguració de l’exposició, que es podrà visitar fins al 23 de maig, i que donava peu al concert:

També ha fet una valoració del debut del festival després d’un any d’aturada, en què està molt content per com ha anat:

La setmana que ve hi haurà els altres dos concerts restants del festival. El primer dels dos serà dissabte a les 20:30 del vespre i el segon diumenge a les 19. Tots dos es faran a l’església de Sant Cebrià.

Guillem  Francàs