Medi Ambient

Aquest diumenge torna la Jugateca ambiental al Parc del Tramvia

Una de les activitats fetes el 2016 per la Jugateca, a Tiana / Alexia Guilera

La Jugateca s'instal.larà cada diumenge al Parc del Tramvia, entre Tiana i Montgat, des d'ara i fins el 3 de juny. Aquest curs a Montgat n'hi haurà una segona que estarà ubicada a la platja, tocant al túnel del tren.

Alèxia  Guilera | 16/02/2018 a les 14:34 0
 

La Jugateca Ambiental, un dels clàssics de Medi Ambient, torna aquest diumenge al Parc del Tramvia, entre Tiana i Montgat. La primera activitat d’aquest 2018 serà una descoberta d’aquest parc des de diversos punts de vista, no sols el mediambiental. Olga Llobet, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament, ens n’explica una de les novetats d’aquesta tercera temporada de la Jugateca:

 

Les Jugateques Ambientals són espais on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans. També s’acosten a altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. L’Olga ens explica el perquè de l’èxit d’aquesta activitat:

 

La Jugateca s’instal.larà cada diumenge al Parc del Tramvia, des d’ara i fins el 3 de juny. Cada edició proposa un joc o descoberta mediambiental diferent: els infants podran conèixer, tot jugant, com es genera energia, la importància de l’aigua neta, les olors del parc o qui són els seus petits habitants, entre molts altres temes.

La dotzena de Jugateques que hi ha es reparteix al llarg i ample dels municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquest curs a Montgat n’hi haurà una segona, a més de la del Parc del Tramvia. Estarà ubicada a la platja, tocant al túnel del tren.

Alèxia  Guilera