La Local - Ràdio Tiana

Aquest vespre, nova edició de l’ “Ara i aquí”, la tertúlia política a Ràdio Tiana

Primer "Ara i aquí" de la temporada, el passat mes de març / cescandres

Alèxia  Guilera | 11/04/2017 a les 11:52 0
 

Aquest vespre, a les 19h i en directe, emetrem el segon “Ara i aquí” de la temporada. A la tertúlia política de la ràdio municipal hi estan convidats representants de les 6 formacions polítiques amb representació municipal: el PSC, el PDCat, Junts per Tiana, ERC, la CUP i el PP.

Al programa d’avui, que podeu seguir des del 107.2 de la FM o bé per internet, també en directe, des d’aquest web de La Local, tractarem dos temes locals:

1- La puja dels preus del lloguer, que a Tiana han pujat més que la mitjana catalana. Com evitar que certs col.lectius quedin desprotegits, al poble, en un tema tan bàsic pel benestar? Es pot controlar des de l’administració local el preu de l’habitatge? Per què pugen tant?

2- La sala Albéniz: necessita actaulitzar-se? En cas que sí, és assumible el preu d’aquesta actualització? Què és l’essencial pel que fa a millores a l’Albéniz?

Dels temes d’actualitat general tractarem baixada de l’IVA cultural (menys al cinema): debatrem si és massa tard per aquesta mesura, per què el cinema queda exempt, i si és just, que hi quedi. També analitzarem què hi pot haver al darrera?

Acompanyeu-nos en aquesta nova edició de l’ “Ara i aquí”: nosaltres hi serem!

Alèxia  Guilera