Cultura

“Aquests Miserables ens han sortit tal com havíem somiat”

La totalitat d'actrius i actors d'Els 9 Pins que han actuat a aquests Miserables. Foto: Soc. Recreativa 9 Pins / lalocal

Els 9 Pins fan balanç del seu exitós musical: han estat 7 sessions a la Sala Albéniz, més que cap altra representació de les que ha fet mai el grup tianenc. I 6 de 7 dies amb les entrades exhaurides.

Alèxia  Guilera | 23/11/2016 a les 11:55 0
 

“Excel.lent, tal com ens l’havíem imaginat”: aquest és el balanç que fa Benjamí Goméz, en “Benji”, director d’Els Miserables, el musical que s’ha pogut veure aquest novembre a Tiana. Han estat 7 sessions, més que cap altra representació de les que ha dut mai a terme la Societat Recreativa Els 9 Pins de Tiana a la Sala Albéniz. I 6 de 7 amb les entrades exhaurides. Quina ha estat la clau de l’èxit d’aquesta feina tan rodona? Ho explica el mateix Benji:

 

En Benji, que es defineix com a “metòdic i detallista”, diu que ara sí, després de les exitoses representacions a la Sala Alkbéniz, per fi comença a creure’s que Els Miserables sigui el musical dels musicals, com se’l coneix:

 

Al contrari del que va passar amb altres muntatges de 9 Pins com “Mamma Mia” o “Full monty”, d’ “Els Miserables” no faran “bolos” ni, tampoc, noves representacions a Tiana, assegura en Benji:

 

Ens els 30 anys de vida dels 9 Pins aquesta ha estat, sens dubte, la representació que ha mogut xifres més grans, especialment pel que fa als actors i actrius: 48 persones, entre adults i infants. Tothom ha fet la feina sense cobrar un euro, igual que el director. És una de les raons per les quals, en Benji vol aprofitar aquest balanç per fer diversos agraïments:

 

Aquest cop, Els 9 Pins han estrenat, també amb èxit, una nova fòrmula de treball en equip: s’han dividit en grups temàtics que han anat treballant en paral.lel als assajos.

Alèxia  Guilera