Cultura | Entitats | Medi Ambient

Ballar Tiana a Montserrat

Núria Minoves presentant el documental. / martifrancas

La Sala Albéniz s'ha omplert per veure l'estrena del documental Aires al Cim

Martí  Francàs | 22/09/2017 a les 22:31 0
 

Aquest divendres ha estat un dia molt especial tant per al Club Excursionista de Tiana com per l’Associació d’Amics de la Sardana. El seu projecte conjunt, el documental “Aires al Cim”, realitzat per Adrià Vila, s’ha estrenat a la sala Albéniz. El documental narra el trajecte de les dues associacions fins que aconsegueixen que alguns dels seus integrants ballin la sardana “Tiana” al cim d’una de les agulles de Montserrat. Núria Minoves, del Club Excursionista de Tiana ens ho explica.

 

El realitzador del documental, Adrià Vila, va arribar a la part final del projecte, just per gravar l’ascensió i la ballada, va recopilar tots els vídeos de la preparació i va gravar les entrevistes per donar forma al documental:

 

Els imprevistos són part de l’aventura i en la primera ascensió, es van fer notar: una boira molt densa va impedir la gravació amb drons de la ballada. Això va significar haver de pujar algunes setmanes després per repetir les preses que no es van poder prendre en el primer intent.

 

Aquest dissabte el Club Excursionista de Tiana ha seguit amb les seves activitats posant un rocòdrom a la Plaça de la Vila.

Martí  Francàs