Cultura | Festa Major

Bandabòlit presenta… la Grand Orchestre de Diban Balot

Els Bandabòlit, en una actuació a Tiana. Foto: Bandabòlit / Alexia Guilera

L'actuació forma part dels actes de la Festa Major petita de Sant Antoni, el pregó de la qual fa la cuinera Fina Puigdevall aquest mateix vespre a les 19h, des del balcó de l'Ajuntament

Alèxia  Guilera | 08/06/2018 a les 13:20 0
 

L’elegant i clàssica Orquesta Diban Balot arriba a Tiana. No podia triar millor moment -o, potser per això arriba justament ara-, en plena Festa Major petita. Aquest dissabte, els francesos actuen a la Sala Albéniz. El classicisme els defineix: boleros, cha cha chás, però… atenció! Són clàssics només una estona…   Un dels seus components ens explica què hi faran, exactament:

 

Però són els Diban Balot els Bandabòlit reconvertits en clàssics o no ho són?

 

En tot cas, com són, aquests Diban Balot? Com es veuen, ells mateixos?

 

L’actuació forma part dels actes de la Festa Major petita de Sant Antoni, el pregó de la qual fa la cuinera Fina Puigdevall aquest mateix vespre a les 19h, des del balcó de l’Ajuntament. Serà una festa farcida d’actes culturals i molt especialment adreçada als més petits.

Per als infants hi actes cada dia: dissabte al matí al jardí lola Anglada, a la tarda als jardins de Can Baratau, diumenge al matí al parc de l’Antic Camp de Futbol i per la tarda de diumenge, dins del tast Tiana, el taller “Fem Gelats amb magdalenes”. Finalment, dimecres 13 per la tarda, dia de Sant Antoni, hi haurà Hip Hop per a tota la família i xocolatada a L’Escorxador. Consulteu la programació sencera de la Festa Major petita de Tiana aquí.

Alèxia  Guilera