Cultura | Espectacles

Can Baratau porta l’espectacle de terror “L’entrada”

/ martalopez

L’espectacle, pensat per a un públic adult, consistirà en seixanta minuts de suspens continu a càrrec de la narradora i actriu Jordina Biosca, que donarà vida al relat de terror escrit per Gerard Durrell.

Marta  López | 24/10/2019 a les 13:03 0
 

Peter Letting era llibreter antiquari: un d’aquells homes amb mans de seda pels pergamins, amb una sensibilitat especial pels llibres, les seves històries i els seus orígens. Durant anys i anys, havia catalogat centenars de biblioteques i col·leccions i semblava que aquest plaer no hauria d’acabar mai.

Una nit d’hivern, però, va rebre una inesperada visita amb una, inicialment, simple demanda: catalogar una vella biblioteca heretada feia poc. Peter Letting no sabria que després d’allò, mai tornaria a ser com abans i que la vida li canviaria de forma radical.

Aquest és l’argument de “L’entrada”, l’espectacle de terror protagonitzat per Jordina Biosca que Can Baratau portarà el pròxim dimarts 29 d’octubre a la Sala d’Actes de la biblioteca. Ho explica la seva directora, la Pilar Aznar:

 

La narradora i actriu Jordina Biosca serà l’encarregada de donar vida al relat de terror escrit per Gerard Durrell. L’espectacle, pensat per a un públic adult, consistirà en seixanta minuts de suspens continu.  Només hi haurà un passi, a les set de la tarda:

 

Des de Can Baratau recomanen que, a causa de l’aforament limitat, les persones interessades s’inscriguin prèviament mitjançant el correu b.tiana.cb@diba.cat, el telèfon 93 465 77 41 o presencialment a la biblioteca.

Juntament amb l’espectacle de terror, Can Baratau també ha preparat una activitat destinada als infants. En aquest cas tindrà lloc el dijous 31 d’octubre i consistirà en un taller de Halloween i Castanyada, a càrrec del personal de la biblioteca. També requereix inscripció prèvia.

Marta López
Marta  López