Cultura

Can Baratau torna a oferir activitats presencials

La biblioteca de Tiana. / martalopez

Dissabte passat ja va tenir lloc la sessió presencial de l’Hora menuda i aquesta setmana és el torn de l’Hora del conte i de les dues activitats relacionades amb el mes de la DO Alella.

Marta  López | 16/03/2021 a les 13:06 0
 

Can Baratau torna a recuperar les activitats presencials després de l’aturada d’aquests últims mesos. Les mesures contra la Covid-19 que estan actualment actives permeten l’assistència de públic amb el límit d’aforament del 50%, és per això que totes les activitats requereixen una inscripció prèvia. La Pilar Aznar, directora de la biblioteca de Tiana, ho explica:

 

Dissabte passat ja va tenir lloc la sessió presencial de l’Hora menuda i aquesta setmana és el torn de l’Hora del conte i de les dues activitats relacionades amb el mes de la DO Alella:

 

Així doncs, dijous 18 de març tindrà lloc l’Hora del conte dedicada al Dia de la Poesia, divendres 19 el taller de reinterpretació d’obres d’art relacionades amb la vinya, dirigit a infants d’entre 7 i 14 anys, i dissabte 20 el taller de pintura amb vi dirigit a adults.

Per participar en qualsevol de les tres activitats que es faran cal escriure al correu b.tiana.cb@diba.cat o trucar al 93 465 77 41.

Marta López
Marta  López