Cultura | Tiana Negra

Casper Botiga tornarà a ser la llibreria oficial del festival

Joaquín Nunes, de Casper Botiga, rodejat de les novetats que vendrà al Tiana Negra / Alexia Guilera

Serà el segon any consecutiu en què ho és, després de l'estrena triomfal de Casper a l'edició anterior del festival, en què va vendre en només 10 hores 250 llibres, tots relacionats amb el gènere negre.

Alèxia  Guilera | 19/01/2018 a les 13:36 0
 

Casper Botiga, amb Joaquín Nunes al capdavant, tornarà a ser la llibreria oficial del Tiana Negra. Serà el segon any consecutiu en què ho és, després de l’estrena triomfal de Casper a l’edició anterior del festival, en què va vendre en només 10 hores 250 llibres, tots relacionats amb el gènere negre: un autèntic rècord. En Joaquín, però, té clar que enguany es pot superar aquell llistó. I és que uns quants dels llibres que es vendran al Tiana Negra d’enguany es presenten oficialment a Tiana abans d’arribar a les llibreries:

 

Entre les novetats que es podran adquirir al vestíbul de la sala Albéniz -on Casper Botiga tornarà a instal.lar la seva parada de llibres- en Joaquín en destaca aquesta:

 

Aquest serà un dels llibres que es quedarà a Casper Botiga perquè en Joaquín està segur que el seguirà venent els mesos següents al Tiana Negra. També les obres, noves de trinca, dels escriptors X.R. Trigo i Àlex Martín es podran adquirir els dies del Tiana Negra a Tiana.

Alèxia  Guilera