Medi Ambient

Centenars de tianencs participen a la 25ena edició de la Plantada Popular

El Parc de les Olors durant la Plantada Popular / martalopez

S’han plantat plantes aromàtiques, s’han fet tallers i fins i tot s’ha pogut muntar un ruc

Guillem  Francàs | 17/03/2019 a les 20:37 0
 

Aquest matí s’ha donat la ja tradicional Plantada Popular. Un acte que des de l’incendi del 1994 s’ha convertit en un bon motiu per seguir recordant que cal cuidar els nostres boscos i els nostres parcs, i que des de fa 3 anys, es fa a un parc de dins del poble i no al bosc com es feia abans.

La Plantada s’ha fet al Parc de les Olors, a la ronda Ernest Lluch. El parc el nom del qual ve donat per l’origen d’aquesta Plantada Popular. Xavier Doñate, regidor de Medi Ambient, explica per què es va fer aquest canvi d’ubicació:

D’altra banda, també ens ha donat la seva visió sobre la que ha estat la seva última Plantada al càrrec de Regidor:

Al parc s’hi han pogut plantar diferents tipus de plantes aromàtiques o d’espècies per cuinar, i a més ha constat de fins a 9 tallers diferents, com per exemple, el de les “Caixes niu”, on podies fer la teva pròpia caixa per un ocellet, i en un altre taller, la podies personalitzar.

La jornada ha estat un gran èxit ja que hi ha participat un gran nombre de persones durant tot el matí. A més, en relació a les vagues en contra el canvi climàtic que es van fer divendres passat, s’ha fet un petit acte en suport a aquesta causa.

Guillem  Francàs