Urbanisme | Viure a Tiana

Comencen les obres als Vessants

Vista de com quedaria la zona dels Vessants / martamestre

'Tiana ets tu' és el projecte urbanístic que centra la mirada en l'extraradi del municipi. Les millores a la zona dels Vessants estan subvencionades per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, per un import de 136.000 euros

Marta  Mestre | 16/01/2014 a les 15:59 0
 

Aquesta setmana han començat les obres a la zona dels Vessants de Tiana. Uns treballs de millora de les voreres i de l’accessibilitat. Està prevista la incorporació d’un carril bicicleta i el canvi d’arbrat. A més a més, s’ampliarà l’aparcament i s’asfaltarà el carrer Castellà. La remodelació dels Vessants està subvencionada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per un import de 136.000 euros.

El carrer Castellà

El carrer Castellà

Les obres formen part del projecte ‘Tiana ets tu’, el pla que des de l’Ajuntament han anomenat ‘Programa de barris’. Des del govern municipal afirmen que zones com aquesta, la Bòbila Jornada, Can Gost o la Virreina havien rebut menys inversions que el centre de la localitat. El primer treball d’aquest pla es va acabar durant l’estiu del 2013, amb la millora del revolt del carrer Escalfapé.

 

Marta  Mestre
 
 

Participa