Eleccions municipals 2019

Coneix a… els números 4 de les llistes electorals

/ martalopez

Marta  López | 17/05/2019 a les 12:05 0
 

Acabem la secció on presentarem als números 2, 3 i 4 de les 8 llistes electorals que es presenten a les eleccions municipals de Tiana. En l’actual legislatura, el màxim de regidors aconseguits per un partit han sigut 4, els del PSC. És per això que donem a conèixer els membres de les primeres posicions per saber qui són en el cas que aconsegueixin un lloc com a regidors a l’Ajuntament de Tiana. Avui, els membres que ocupen la quarta posició.

Francesc Xavier Bruguera Llongueras (PSC Tiana)

+Professió

 

+Per què t’has animat a presentar-te a la llista del PSC?

 

+Quin coneixement, experiència, pots aportar a la llista?

 

Olga Rué Clarós (Junts per Catalunya Tiana)

 

Susanna Capell Aguayo (Junts per Tiana)

+Professió

 

+Per què t’has animat a presentar-te a la llista de Junts per Tiana?

 

+Quin coneixement, experiència, pots aportar a la llista?

 

Jaume Darbra i Muñoz (Esquerra Tiana)

+Professió

 

+Per què t’has animat a presentar-te a la llista d’Esquerra Tiana?

 

+Quin coneixement, experiència, pots aportar a la llista?

 

Pau Maristany Sala (CUP Tiana)

+Professió

Estudiant i professor en pràctiques

+Per què t’has animat a presentar-te a la llista de la CUP Tiana?

He viscut tota la meva vida a Tiana, i durant els últims anys m’he preguntat què puc aportar al poble i com fer-ho. Primer, fa quatre anys, vaig prendre la boja decisió d’apuntar-me al cau, una de les millors decisions de la vida, doncs l’impacte que ha fet en mi no només no desapareixerà mai sinó que em guiarà a cada pas que faci a la meva vida. Tot i així vaig observar que l’impacte d’aquest a la societat, si bé profund, és a llarg termini. Un termini prou llarg perquè jo mateix em vegi amb la necessitat d’aportar més a aquesta societat en que vivim. I d’aquí la meva decisió d’apuntar-me a l’assemblea local de la CUP Tiana.

+Quin coneixement, experiència, pots aportar a la llista?

Després de graduar-me en matemàtiques, he començat el màster en educació de secundària especialitzat en matemàtiques, màster que fusiona dos pols que actualment creiem que estan molt separats: la racionalitat, objectivitat i la raó de les matemàtiques amb intel·ligència emocional i pedagogia, totes elles qualitats i coneixements molt importants a la societat i a qualsevol llista política.

Em considero una persona que no perd l’oportunitat d’escoltar, aprendre i ser crític amb tot allò i amb tota la gent que m’envolta. A més, al ser novell en aquest món de la política municipal he entrat amb moltes ganes de canviar coses, emprendre nous projectes i escoltar al meu poble que és Tiana.

Petra Gigante Torrijos (PP)

 

Héctor González Guijaro (Podem Tiana)

+Professió

 

+Per què t’has animat a presentar-te a la llista de Podem Tiana?

 

+Quin coneixement, experiència, pots aportar a la llista?

 

Rosa Cristo Garzón (Ciutadans)

+Professió

Soy cantante lírica y me dedico profesionalmente a la interpretación musical. Formo parte del elenco artístico del Gran Teatro del Liceo y desde hace más de 30 años canto en el Coro.

Desarrollé mi formación artística en Badalona: primero en la Escuela de Artes Aplicadas, donde me titulé en Interiorismo y Decoración,  y después me gradué en Canto en el Conservatorio Profesional de música de la ciudad.

+Per què t’has animat a presentar-te a la llista de Ciutadans?

En las últimas elecciones municipales, me fué imposible votar mi opción preferida: Ciudadanos, debido a que no se presentó ninguna lista por este partido. Me llevé una gran decepción y decidí impulsar esta candidatura desde entonces. Me afilié al partido y junto con otros compañeros concienciados de la necesidad de ofrecer en Tiana una candidatura constitucional, liberal y europea.

+Quin coneixement, experiència, pots aportar a la llista?

Hemos presentado esta lista, que creemos representa a una parte substancial de la población de Tiana. Nací en Barcelona pero vivo en Tiana desde los 14 años y me siento muy vinculada con nuestro maravilloso pueblo. Debido tanto a mi formación artística como a mi profesión, estoy en disposición de poder aportar un granito de arena en pro de la cultura en Tiana.

Marta López
Marta  López