Cultura | Tiana Negra

Convocada la novena edició del Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana

Jordi Santasusagna, guanyador de la passada edició del premi de novel·la negra en català. / martalopez

El guanyador de la passada edició, que es va donar a conèixer durant el transcurs del Tiana Negra 2020, va ser Jordi Santasusagna, amb la seva novel·la “Porcs”.

Marta  López | 01/09/2021 a les 14:24 0
 

L’Associació En Negre, l’Ajuntament de Tiana i l’editorial Alrevés ja han convocat la novena edició del Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana de novel·la negra. Aquest premi, que es lliura durant el decurs del Festival Tiana Negra, busca novel·les originals escrites en llengua catalana que s’adscriguin al gènere negre.

Els originals es poden presentar fins a les 12 del migdia del dia 3 de desembre per correu electrònic a través de l’adreça associacioennegre@gmail.com i han de tenir una extensió mínima de 110 pàgines i una màxima de 280, escrites a doble espai i amb font Times New Roman 12.

El correu ha d’anar acompanyat, a més del fitxer Word amb l’obra sense signar, d’un document amb la plica corresponent on s’especifiqui el nom complet, el correu electrònic, el telèfon, l’adreça i el DNI del participant.

D’entre totes les obres presentades, el jurat escollirà un guanyador que obtindrà un total de 2.000 euros: 1.000 s’atorguen en el moment de la concessió del premi i els altres 1.000 corresponen a l’avançament de drets d’autor que es faran efectius en el moment de la publicació de la novel·la per part de l’editorial Alrevés a través de la col·lecció Crims.cat. Com en anys anteriors, la publicació està prevista per setembre d’aquell mateix any, aproximadament.

El guanyador de la passada edició, que es va donar a conèixer durant el transcurs del Tiana Negra 2020, va ser Jordi Santasusagna, amb la seva novel·la “Porcs”.

Marta López
Marta  López