Successos

Crema un terreny de matolls a tocar d’un bloc de pisos de Tiana

Els Bombers han treballat durant més d'una hora però, malgrat això, el foc ha afectat algunes finestres de la façana. / lalocal

El veïnat de l'edifici afectat havia avisat molts cops l'Ajuntament de Tiana i el de Montgat que el propietari no netejava el terreny que s'ha incendiat. Els Bombers han hagut de desallotjar els 3 veïns que en aquell moment eren a l'edifici.

Alèxia  Guilera | 10/07/2017 a les 13:24 0
 

El veïnat del nº 4 del carrer Assemblea de Catalunya, a Tiana tocant a Montgat, encara portava l’ai al cor aquest migdia: cap a quarts de 12 del matí, el terreny que queda just a tocar de la finca ha cremat completament. No hi ha hagut ferits però si alguns danys materials a la façana de l’edifici.

Els Bombers i la Policia Local han desallotjat preventivamet durant una mitja hora els 3 veïns que hi havia a l’edifici (de 6 vivendes), a aquella hora. La Clàudia i el Pepe, una de les dues famílies que era a casa al moment de l’incendi, ho han viscut així:

 

Ha estat tot molt ràpid, expliquen aquests dos veïns, i han passat força por. El foc els ha impedit accedir al carrer per la sortida habitual i ho han hagut de fer aixafant una valla del costat de l’edifici:

 

En Pep i la Clàudia amb les persianes cremades al darrera

En Pep i la Clàudia amb les persianes cremades al darrera

També els veïns de l’altra vivenda que hi ha al mateix carrer Assemblea de Catalunya han passat angoixa. Ho expliquen en Jose-Fernando i el seu fill:

 

IMG_7757

Tothom coincideix en una cosa: no és el primer cop que això passa. L’estiu passat també es va calar foc en aquest terreny ple de matolls que el seu propietari no neteja. Per això, el veïnat s’ha queixat als Ajuntaments tant de Tiana com de Montgat, asseguren tant el Pepe com el Jose-Fernando:

 

L’escala de veïns del bloc de pisos també ha quedat bruta de cendra, que ha entrat per la finestra i amb una pudor a cremat que trigarà dies en desaparèixer.

Alèxia  Guilera