Salut

Creu Roja Montgat-Tiana organitza un taller de primers auxilis per nadons i infants

/ martalopez

El taller, destinat a qualsevol persona major de 16 anys interessada en aquesta temàtica, es farà a la Sala d’Exposicions del Casal i tindrà una durada de 4 hores, de 10 del matí a dues del migdia.

Marta  López | 25/10/2018 a les 11:02 0
 

Creu Roja Montgat-Tiana ha organitzat per aquest dissabte 27 d’octubre un taller de primers auxilis per nadons i infants. El taller, destinat a qualsevol persona major de 16 anys interessada en aquesta temàtica, es farà a la Sala d’Exposicions del Casal i tindrà una durada de 4 hores, de 10 del matí a dues del migdia.

L’activitat estarà conduïda per una formadora de primers auxilis. És el primer cop que des de Creu Roja es fa aquest taller a Tiana. La Hassina Ahmed, coordinadora de l’assemblea local de l’ONG a Montgat-Tiana, explica que, tot i que ja havien fet tallers de primers auxilis, mai havien tractar una temàtica tant especifica, com és la dirigida a aquest grup de població concret. La Hassina explica quin serà el temari:

 

Tot i així, el temari es pot consultar a la pàgina web de la Creu Roja:

 

Des d’aquesta mateixa pàgina es pot fer la matriculació al taller, que té un cost de 30 euros:

 

Les inscripcions estaran obertes fins el divendres. Aquest dimarts, explica la Hassina, ja tenien 14 persones inscrites.

Marta López
Marta  López