Salut | Solidaritat

Crida solidària per elaborar mascaretes

Unes de les mascaretes que han elaborat. Font: Carme Artesania / martalopez

La Carme Nicolás ha fet una crida a través de les xarxes socials per buscar gent interessada a col·laborar en aquesta iniciativa, sigui elaborant més mascaretes o proveint dels materials necessaris.

Marta  López | 19/03/2020 a les 19:50 0
 

La Carme Nicolás elabora peces d’artesania. Aquest mateix dijous, després d’escoltar les notícies que comencen a denunciar la manca de recursos als hospitals per fer front al coronavirus, ha utilitzat la seva destresa manual per començar a fer mascaretes. No ho fa sola: compta amb l’ajuda del seu marit i de la seva mare.

I és que la seva filla treballa d’infermera a l’Hospital del Mar i han volgut col·laborar amb la falta de recursos elaborant-los ells mateixos. La Carme explica que no disposen de molt material: una peça de roba per fer llençols, goma i cordons.

És per això que ha fet una crida a través de les xarxes socials per buscar gent interessada a col·laborar en aquesta iniciativa, sigui elaborant més mascaretes o proveint dels materials necessaris. De moment, ja han respost a la crida tres persones.

Així doncs, depèn del volum de gent que s’ofereixi voluntària podran aconseguir més mascaretes per l’Hospital del Mar i, a més, repartir-les en altres hospitals que també ho necessitin. Per contactar amb ella, ho podeu fer a través del seu compte de Facebook Carme Artesania.

Marta López
Marta  López