Cultura | D'acords

D’acords es mou a l’Antic Camp de Futbol

Cartell del concert de diumenge. Font: Dacords. / martalopez

La protagonista del cicle de concerts en petit format organitzat per Bandabòlit i l'Ajuntament de Tiana que tindrà lloc el diumenge 29 de novembre serà la Gessamí Boada, que vindrà a presentar el seu segon disc.

Marta  López | 26/11/2020 a les 11:21 0
 

Les activitats culturals tornen a ocupar l’agenda tianenca després de l’aturada de les últimes setmanes a causa de la Covid-19. Una d’elles és el D’acords, el cicle de concerts en petit format organitzat per Bandabòlit i l’Ajuntament de Tiana.

Tal com explica en Pep Mula, membre de l’entitat tianenca, el concert estava previst per la setmana passada, però van haver de moure la data al pròxim diumenge 29 de novembre:

 

No és l’únic canvi. També han canviat la ubicació, del Parc del Doctor Mascaró al Parc de l’Antic Camp de Futbol, per poder ampliar l’aforament:

 

I és que pel concert del mes d’octubre van aconseguir omplir tot l’aforament disponible:

 

El que sí que es manté és l’horari: dotze del migdia. La protagonista del segon concert de la temporada serà la cantant Gessami Boada, que vindrà a presentar el seu segon disc:

 

Per poder accedir al concert cal inscriure’s prèviament a través del portal Entràpolis i reservar una entrada, totalment gratuïta.

Marta López
Marta  López