Montgat | Successos

Detenen al Pla de Montgat un home acusat de cometre robatoris a pisos

El Pla de Montgat / lalocal

El detingut, de 31 anys i amb domicili desconegut, tenia pendent un ordre internacional de detenció per un homicidi comès a Xile el 2015.

La Local / ACN  | 11/07/2017 a les 18:01 0
 

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Montgat, van detenir un home dimecres passat acusat de cometre un robatori amb força en aquell municipi. Al detingut també se’l relaciona amb dos robatoris amb força més, un del mateix dia a Montgat i el tercer a l’Eixample (Barcelona) el desembre passat.

L’home, de 31 anys i amb domicili desconegut, tenia pendent una ordre internacional de detenció per un homicidi comès a Xile el 2015. Pels volts de dos quarts d’onze de la nit del 5 de juliol, agents de la Policia Local de Montgat van avisar els Mossos que s’estava produint un robatori a una comunitat de veïns de Montgat.

Un cop al lloc, els agents van iniciar la recerca dels possibles autors fins que van localitzar un home que intentava fugir. Els dos cossos policials van seguir l’home, que feia cas omís de les seves indicacions, fins que finalment va ser interceptat. Els agents van comprovar que dos dels pisos de la comunitat havien estat violentats.

El detingut tenia vigent una ordre de detenció de l’Audiència Nacional (Madrid) en trobar-se reclamat internacionalment des de Xile per un homicidi a la ciutat de Santiago de Xile el 2015. En aquella ocasió, l’home va disparar des d’un vehicle contra tres persones que estaven en un carrer de la ciutat de Santiago: una d’elles va morir i les altres dues van resultar ferides. per aquells fets, l’home s’enfronta a una pena de presó de 20 anys.

El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Badalona divendres passat, 7 de juliol, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. A banda, l’arrestat també es troba a disposició de l’Audiència Nacional pel que aquesta determini.

La Local / ACN