Successos

Detenen el propietari del supermercat paquistanès

Dos cotxes dels Mossos aturats al carrer Sant Cebrià, aquest matí. En un d'ells s'han endut Imran Muhammad / lalocal

Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat que el delicte pel qual ha estat detingut no té cap relació amb el terrorisme

Alèxia  Guilera | 06/04/2017 a les 11:49 0
 

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest migdia el titular del supermercat paquistanès de Tiana, Imran Muhammad. Fonts d’aquest cos policial han explicat que el delicte pel qual ha estat detingut no té cap relació amb el terrorisme i han afegit que el cas es troba encara “en una fase molt inicial de la investigació”.

Testimonis presencials han explicat a La Local que dos cotxes dels Mossos han aparegut minuts abans de les 11.45h, un per cada banda del carrer Sant Cebrià, s’han aturat davant del comerç i diversos mossos han procedit a entrar al supermercat, on han detingut el seu titular, que habitualment és qui despatxa durant els matins. Muhammad ha sortit enmanillat de la seva botiga, ubicada al número 3 de Sant Cebrià.

Aquest és el testimoni de Raquel López, una tianenca que es trobava en aquell moment al lloc de la detenció. Ho ha pogut veure i relatar a La Local:

 

A la Raquel li ha cridat l’atenció que el detingut “estava molt tranquil”:

 

Mitja hora més tard de la detenció de Muhammad ha arribat el treballador que despatxa a la botiga a partir de migdia. En trobar-la tancada ha estat informat per les veïnes del succés, del qual, tot indica que no en sabia res de res.

Imran Muhammad fa 12 anys que va arribar de Gujranwala, una ciutat de la regió del Panjab, que pertany al Paquistan. Viu al barri de Llefià, a Badalona, i és pare de tres filles i un fill. Aquest 10 de juny es complia el primer aniversari de l’obertura d’aquest comerç a Tiana.

Alèxia  Guilera