Montgat

Dissabte arriba la segona edició de la Nit de Tapes al Mercat de Montgat

Mercat de Montgat. Foto: Alèxia Guilera. / martalopez

Els preus de les tapes i les begudes seran de 2,5 i 1,5 euros respectivament. A més a més, tots els assistents podran participar en el sorteig d’una panera amb productes d’El Mercat de Montgat.

Marta  López | 26/09/2018 a les 15:24 0
 

El proper dissabte 29 de setembre es celebra la segona edició de la Nit de Tapes al Mercat de Montgat. A partir de les 8 del vespre es podran degustar les diferents propostes gastronòmiques dels comerços, alhora que es podrà gaudir d’activitats i música en directe. La Ruth, gerent del Mercat de Montgat, explica quines activitats hi hauran:

 

A més a més, també hi hauran dos concerts de música. L’objectiu d’aquest esdeveniment, explica la gerent, és apropar als montgatins i montgatines, i a tothom qui s’hi vulgui acostar, als productes de proximitat del Mercat:

 

Com a novetat, aquest mateix divendres obriran un nou comerç, que arriba just a temps per oferir els seus productes en la Nit de Tapes:

 

La Ruth recorda que la primera edició va ser un èxit, fins al punt que no s’esperaven tanta afluència. Això va ocasionar que tinguessin problemes per oferir tapes a tots els visitants, problemes als quals han posat solució per aquesta segona edició:

 

Els preus de les tapes i les begudes seran de 2,5 i 1,5 euros respectivament. A més a més, tots els assistents podran participar en el sorteig d’una panera amb productes d’El Mercat de Montgat. Durant l’esdeveniment, l’aparcament serà gratuït.

Marta López
Marta  López