Diumenge arriba la quarta edició del Clàssics Tiana

Imatge de la tercera edició del Tiana Clàssics. Foto: Marc Brugat / martalopez

Enguany hi haurà una novetat. Es tracta d’un autobús dels anys 80, que portaran expressament per tal que els visitants puguin fer viatges de manera gratuïta des del parc fins al Duet.

Marta  López | 24/09/2019 a les 12:45 0
 

El Clàssics Tiana torna aquest diumenge 29 de setembre en la seva quarta edició. El Parc de l’Antic Camp de Futbol tornarà a acollir aquesta trobada de motos i cotxes antics organitzada per l’ACIST que l’any passat va aconseguir reunir més de 128 vehicles de més de 25 anys.

Com sempre, els cotxes i les motos que participin en la trobada hauran de presentar-se al parc dels Teletubbies una mica abans de les 10 del matí, que és quan començarà la jornada.

Primer s’exposaran els vehicles i es farà un esmorzar de botifarra a càrrec de Cal Toni, tant pels visitants com pels expositors, a un preu tancat. Els primers 20 conductors que arribin, però, el podran menjar de franc.

Enguany hi haurà una novetat. Es tracta d’un autobús dels anys 80, que portaran expressament per tal que els visitants puguin fer viatges de manera gratuïta des del parc fins al Duet. Per poder pujar al bus, repartiran una reproducció d’un bitllet de l’època que han fet ells mateixos.

La trobada també comptarà amb tallers infantils relacionats amb el motor, entre els quals destaca la de dibuixar i pintar sobre la carrosseria d’un cotxe. Seguidament es sortejaran lots de productes per l’automòbil i s’acabarà amb una rua de vehicles pels carrers de Tiana.

Clàssics Tiana sorgeix de la ment de tres tianencs, en Sergi Muñoz, del taller mecànic Tot Motor Tiana; en Lluís Gallén, dinamitzador de l’activitat i en Ferran Almeida, apassionat del motor.

Marta López
Marta  López