Comerç

Diversitat d’opinions sobre el canvi de lloc del mercat setmanal

El mercat setmanal, ara situat al Parc de l'Antic Camp de Futbol. / martalopez

La Local ha sortit al carrer per preguntar a alguns dels paradistes habituals sobre el canvi d’ubicació del mercat setmanal. Les opinions han estat diverses: alguns l’han trobat positiu, d’altres negatiu i alguns es troben en un terreny entremig.

Marta  López | 24/07/2018 a les 13:21 0
 

Des de fa aproximadament un mes i mig, si es passeja per la plaça de la Vila un dimarts pel matí ja no es troben les paradetes del mercat setmanal. Degut a les obres del carrer Matas, s’ha traslladat provisionalment més a baix: al parc de l’Antic Camp de Futbol.

La Local ha sortit al carrer per preguntar a alguns dels paradistes habituals sobre el canvi d’ubicació del mercat setmanal. Les opinions han estat diverses: alguns l’han trobat positiu, d’altres negatiu i alguns es troben en un terreny entremig.

El Beni Jurado, de la paradeta de roba interior, és un dels que troba que el canvi ha sigut positiu. Troba que al parc de l’Antic Camp de Futbol hi ha més espai, és més accessible i es pot aparcar i muntar la paradeta molt millor:

 

El Manuel i la Rosario, de la paradeta d’embotits Los Extremeños, són del mateix parer que el Beni:

 

Troben que el canvi ha sigut positiu tant pel poble com pels paradistes:

 

Un dels punts forts, segons ells, és que la ubicació i l’espai milloren respecte a la plaça de la Vila:

 

Per això esperen que el canvi acabi essent definitiu:

 

Per altra banda, l’Adriana, de la paradeta de roba “Las Lolas”, opina al contrari. Per a ella, el canvi ha sigut negatiu i ha perdut clientela, quan l’estiu és una època de gran activitat per al seu producte:

 

El Juan, de la paradeta del pa, també creu que el canvi ha sigut negatiu i hi ha menys gent que quan estaven a dalt:

 

També hi ha paradistes, com la paradeta de sabates, que creuen que encara porten poc temps per poder valorar si el canvi ha sigut positiu o negatiu:

 

Per últim, el Jordi, dels pollastres a l’ast, diu que a nivell de venta continuen igual, l’únic que ha canviat és l’espai més ampli:

 

Per comoditat, afegeix, preferiria quedar-se aquí, però també li semblaria bé tornar a la plaça de la Vila:

 

En principi, doncs, els trasllat és provisional i quan acabin les obres del carrer Matas hauran de tornar al seu lloc original. Tot i així, tal com hem vist, alguns paradistes creuen que al parc dels Teletubbies s’estaria molt millor.

Marta López
Marta  López