Cultura

Dos compositors en una nit al Festival de Cobles i Compositors

/ martifrancas

Jordi Feliu i Josep Farràs són interprets de la cobla Selvatana i també els dos compositors que de les sardanes que sonaran aquest vespre a l'antic camp de futbol

Martí  Francàs | 17/07/2019 a les 12:46 0
 

La cobla Selvatana compta amb dos mestres dels seus instruments Jordi Feliu amb el tible i Josep Farràs amb la tenora. A més a més són reputats compositors de sardanes. Per aquesta raó han decidit que per primer cop es ballaran peces de dos compositors en comptes d’un. Ho explica Dolors Solà, presidenta de l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana.

 

Van prendre aquesta decisió quan amb les converses per portar la cobla Salvetana, on toquen els dos músics es van adonar que la millor manera de fer la ballada era tocant composicions de tots dos en una decisió salomònica.

 

A més a més Dolors Solà ha volgut insistir en el prestigi que té el Festival de Cobles i Compositors entre els entesos i que l’expectació que genera fa venir a molta gent de fora.

 

A partir de les 21:30 de la nit d’avui dimecres es podran sentir i ballar les sardanes de Jordi Feliu i Josep Farràs interpretades per la cobla Selvatana.

Martí  Francàs