Badalona | Ensenyament

Educar jugant per potenciar la intel·ligència

Vanessa Carrasco, responsable de Nenoos Badalona, a Ràdio Tiana / Alexia Guilera

La resident a Tiana, Vanessa Carrasco, obre el proper 26 de gener a Badalona un innovador centre educatiu fundat a La Corunya amb seus a Catalunya i tot l'Estat espanyol.

Francesc  Andrés | 24/01/2017 a les 19:25 0
 

Amb la intenció de potenciar les habilitats i capacitats dels infants arriba a Badalona Nenoos, un mètode educatiu que té el seu origen a Galícia. Va adreçat a infants d’entre 3 a 13 anys i es tracta d’una activitat extraescolar. Tot i així, un dels grans objectius és arribar als centres educatius de Badalona mateix, Tiana i Montgat. Ho explica la responsable de la zona, Vanessa Carrasco.

 

Entre les activitats que proposen hi ha Nenoos 360, dividit entre tres franges d’edat. En funció d’això es fan més o menys hores. La Vanessa en dóna més detalls:

 

Altres aspectes que es pretenen potenciar són, per exemple, la memòria o l’atenció. La vinculació de la Vanessa amb Tiana comença ara fa tres anys quan hi va arribar. En valora l’etapa viscuda al poble:

 

Nenoos Badalona és el cinquè centre que s’obre a Catalunya, després que ja n’hi hagi a Girona, Tarragona, Sant Andreu de la Barca i Barcelona. A tot l’estat hi ha uns 10.000 alumnes que en formen part.

Francesc  Andrés