Viure a Tiana

El centre de Tiana s’omplirà de Sant Jordi

/ martalopez

Marta  López | 22/04/2022 a les 15:27 0
 

De deu del matí a vuit del vespre, el centre de Tiana acollirà la celebració de la Diada de Sant Jordi, que enguany recupera la fira comercial de l’ACIST després de dos anys aturada per la pandèmia. També torna el certamen literari de la Llar de les Persones Grans, que arriba a la seva vuitena edició.

A part de les habituals paradetes, la fira comptarà amb tallers infantils de roses i titelles, concerts, racons de lectura i xocolatada.

Tot i l’amenaça de pluja, la fira es mantindrà a l’Avinguda Isaac Albéniz. Des de l’Ajuntament expliquen que shan estudiat tres alternatives sota cobert i a cost zero que s’han posat a disposició de l’ACIST, però des de l’associació s’ha considerat apostar per l’acte al carrer i mantenir la fira a l’eix comercial. 

Les activitats com el Llibre Gegant o l’Hora del conte sí que es faran sota cobert en cas de pluja, en el cas de la primera a la Sala d’Exposicions del Casal i de la segona a Can Riera.

Dissabte també hi haurà dos punts on es podrà trobar a diversos autors i autores signant llibres. El primer serà Mi Bella Serendipia, que aquest dissabte estrena local al Passatge Moragas:

El segon serà l’Espai Cultural de Junts per Tiana:

11 h – Quima Utrera

12 h – Ferran Vallespinós i Emili Muñoz

13 h – Astrid Izquierdo

17 h – Roger Tartera

18 h – Jordi Ferrando

L’Espai Cultural també acollirà l’exposició de l’Esperança Casas “Tiana en Essència – Literatura, Art i el Drac”, un recull de les obres perfumades d’El Jardí Secret inspirades a partir de Tiana, de la literatura i de l’art, sense oblidar els perfums de la llegenda de la jornada.

L’Associació de Birra Artesana de Tiana també formarà part de la celebració del Sant Jordi i comptarà en el seu local del Carrer del Centre amb una selecció de llibres de Tiana gràcies a la Llibreria Fènix.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de ABAT Tiana (@abat_tiana)

Afectacions a la mobilitat

La celebració de la Diada comportarà afectacions de la mobilitat al centre del poble. L’avinguda Isaac Albéniz, des de carrer Antoni Clapés a carrer Sant Josep, i els carrers Sant Cebrià, Lola Anglada i Centre estaran tallats a la circulació de vehicles de 8 a 22 hores:

Marta López
Marta  López