El Club Excursionista Tiana organitza una jornada centrada en la muntanya

Rocòdrom del grup excursionista de Tiana / Marc Brugat Segales

Hi hauran dues activitats: un rocòdrom vertical a la plaça de la Vila i la projecció del film "This mountain life" a l'Ermita de l'Alegria.

Marta  López | 23/09/2019 a les 15:19 0
 

El Club Excursionista de Tiana omplirà l’agenda d’aquest dissabte 28 de setembre amb dues activitats. La primera tindrà lloc pel matí, de deu a dues del migdia, amb un rocòdrom vertical que instal·laran a la plaça de la Vila:

 

Tal com expliquen des del Club, ja fa 4 anys que el rocòdrom està inclòs dins del programa de la Festa Major:

 

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és promocionar la pràctica de l’escalada entre les més joves.

La segona activitat tindrà lloc a dos quarts de deu de la nit a l’Ermita de l’Alegria. Aquest serà l’escenari idoni per acollir la projecció de la pel·lícula “This mountain life”, guardonada en el 36è Festival BBVA de Cinema de Muntanya:

 

Tiana és una de les 20 poblacions catalanes incloses dins del cicle BBVA de Cinema de Muntanya. Tal com expliquen a la nota de premsa, el cicle té l’objectiu d’acostar el Festival a aquestes poblacions i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya.

El cicle, que enguany arriba a la seva sisena edició, està coorganitzat per la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA, en col·laboració amb els centres excursionistes de Catalunya.

Marta López
Marta  López