Cultura

El cor sOns tancarà el curs aquest diumenge al Teatre Principal d’Arenys de Mar

Els 10 membres del cor sOns. / sergiquevedo

Ho farà com a coral convidada al concert d'estiu de la Coral l'Esperança d'Arenys.

Marta  López | 29/06/2018 a les 13:42 0
 

El cor sOns cantarà aquest cap de setmana al concert d’estiu de la Coral l’Esperança d’Arenys de Mar. Ho farà com a coral convidada al Teatre Principal de la població del Maresme, aquest diumenge 1 de juliol a les 7 de la tarda. Amb aquesta última representació, tancaran el curs i plegaran veles fins al setembre.

La Laia Ferrer, una de les 10 cantants que conformen el cor sOns, explica que tenen molt bona relació amb la Coral l’Esperança i que els han convidat al seu concert de final de curs perquè comparteixen el mateix programa, un especial dedicat a peces musicals i de pel·lícules. La Laia avança alguna de les cançons que tenen al seu repertori:

 

Aproximadament, diu, porten des del gener preparant-lo:

 

La Laia creu que el balanç d’aquest curs ha sigut molt positiu. Ells canten per gaudir i passar-s’ho bé, diu, i és el que han fet. Amb tot això, el resultat final de totes les peces que han anat treballant durant el curs, ja sigui pel concert de Nadal o pel de final de curs, ha sigut molt bo. I és que sOns és un cor petit, però tal com diu la Laia, funcionen bé.

sONs porta només 4 anys amb aquest nom, però en fa 16 que van néixer sota la federació de Cors de Clavé:

 

El curs vinent continuaran amb noves propostes i nou repertori, però amb les mateixes ganes de sempre.

Marta López
Marta  López