Festa Major

El correfoc més explosiu

Els Diables durant la Festa Major del 2019. Foto: Guillem Francàs. / martalopez

Enguany els Diables han pogut fer més ús de pirotècnia respecte anys anteriors

Guillem  Francàs | 16/09/2019 a les 0:23 0
 

Un any més el correfoc ha estat un dels emblemes de la Festa Major. És una activitat que molts marquen al calendari per no perdre-se-la i que, per tant, ha arreplegat un munt de joves tianencs que han seguit la pluja de focs tot el camí.

El recorregut que ha seguit no ha variat respecte anys anteriors, ha sortit de la Plaça de Vila fins a tornar a tancar el cercle allà mateix, tot passant per la pròpia carretera o el parc del Doctor Mascaró. Però sí que hi ha hagut novetats durant l’itinerari tal com explica en Raul Mañas, cap de la colla:

 

D’altra banda, també ha explicat que en un principi volien afegir unes fileres al costat del tramvia a la BV-5008 però l’Ajuntament no tenia la jurisprudència per fer-ho sinó que ho feia la Diputació. Tot i així, l’Ajuntament els hi ha facilitat una altre ubicació:

 

Tal i com ell mateix ha explicat, el correfoc ha estat un èxit i sí que ha plantejat la possibilitat d’afegir alguna novetat l’any vinent en motiu del 25è aniversari de la festa.

Enguany han participat al correfoc els Diables de Tiana acompanyats dels de Montgat, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Quirze del Vallés, i els Tabalers de Tiana i de Masnou.

Guillem  Francàs