Dona

El Dia de la Dona més enllà del 8M

La façana de l'Ajuntament il·luminada de lila. Foto: Ajuntament de Tiana. / martalopez

La lectura del manifest, que es farà aquest dilluns, serà la prèvia de la presentació de l’exposició “Diari d’una quarantena”, que es podrà veure a la Plaça de la Vila des d’aquest dissabte 6 de març fins al diumenge 28.

Marta  López | 05/03/2021 a les 15:01 0
 

El mes de març, igual que la façana de l’Ajuntament, es torna a tenyir de lila per commemorar el Dia de la Dona. Com ja és habitual, la celebració va més enllà del 8 de març, tot i que l’acte central tindrà lloc aquest mateix dia.

El pròxim dilluns Can Riera tornarà a acollir la lectura del manifest institucional, aquest any a càrrec de Miriam Llaudet i Anna Vidal. Un acte amb una assistència molt limitada a causa de la Covid i que es podrà seguir en streaming. Per inscriure’s, cal enviar un correu a tiana.igualtat@tiana.cat.

La lectura del manifest, que començarà a les sis, serà la prèvia de la presentació de l’exposició “Diari d’una quarantena”, que es podrà veure a la Plaça de la Vila des d’aquest dissabte 6 de març fins al diumenge 28. La mostra està formada per aquarel·les que l’artista Clàudia Vilà va dibuixar durant el confinament.

Tant Can Baratau com l’Escola d’Adults Timó també s’han unit a la celebració del Dia de la Dona. Per una banda, la biblioteca va organitzar aquest dijous una hora del conte especial. A més, han preparat un aparador temàtic de llibres:

Pel que fa a l’Escola d’Adults, el dimecres van organitzar una xerrada a càrrec d’una de les seves alumnes, Glòria Martí, sobre la seva experiència al Congo:

 

Marta López
Marta  López