Viure a Tiana

El dia del llibre i la rosa

La Casper Botiga, aquesta tarda. / martalopez

La Local ha preguntat a la llibreria del poble, Casper Botiga, i a la floristeria, Verd és Bo, per saber com han viscut aquest dia tan especial per a ells.

Marta  López | 23/04/2018 a les 19:25 0
 

Malgrat l’èxit que ha tingut la fira de Sant Jordi feta aquest diumenge, el dia gros és avui, 23 d’abril. En el dia del llibre i la rosa, La Local ha preguntat a la llibreria del poble, Casper Botiga, i a la floristeria, Verd és Bo, per saber com han viscut aquest dia tan especial per a ells.

La Celi Comas, de Verd és Bo, explica que van tenir una paradeta compartida a la fira d’aquest diumenge, però assegura que el dia clau segueix sent el 23 d’abril:

 

En la mateixa línia, el Joaquin Nunes, de Casper Botiga, explica que la fira va anar molt bé, però que tot i així la gent continua esperant al dia de Sant Jordi:

 

A falta d’arribar al última hora de la tarda, tant la Celi Comas com el Joaquin Nunes fan balanç de com ha anat el dia, a nivell d’afluència de gent. La Celi Comas explica que, com que Sant Jordi ha caigut en dilluns, la gent es concentra a primera hora del matí i a última de la tarda:

 

Per la seva banda, el Joaquin Nunes explica que durant tot el dia han tingut un degoteig constant de gent, des de que ha obert a les 7 del matí, fins al punt que no han tingut temps de fer cap pausa:

 

Quant de temps porta preparar una festivitat com la de Sant Jordi? Per la Celi Comas, li comporta estar tota una setmana fent preparatius:

 

Per a Casper Botiga, aquesta preparació ve de més lluny. El Joaquin Nunes explica que ja comencen a pensar en Sant Jordi just quan acaba el festival Tiana Negra:

 

A nivell de vendes, els llibres més venuts a Casper Botiga han sigut el de “Pàtria” de Fernando Aramburu, “Las hijas del capitán” de Maria Dueñas i “La novel·la de Sant Jordi” de Màrius Serra:

 

Pel que fa a les roses, les vermelles segueixen sent les que més es venen, assegura la Celi Comas. Aquest any, però, el color groc també ha sigut força demanat a causa de l’actualitat política i social de Catalunya.

Marta López
Marta  López