Seguretat

El dispositiu de seguretat de la Festa Major

/ martalopez

La rotonda de Creu de Terme, el Parc de l'Antic Camp de futbol i la Ciutadella seran les tres zones on més es notarà aquest operatiu, especialment les nits de divendres i dissabte.

La  Local | 13/09/2022 a les 18:41 0
 

L’Ajuntament de Tiana ha anunciat aquest dimarts que han preparat un dispositiu conjunt entre la Policia Local de Tiana, la de Montgat i els Mossos d’Esquadra per reforçar la seguretat durant els dies que duri la Festa Major de Sant Cebrià, és a dir, des del dijous 15 fins al diumenge 18 de setembre.

Tal com ha explicat l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, a l’inici del ple municipal, aquest operatiu posarà especial atenció a les nits de divendres i dissabte, que serà quan es duran a terme els concerts de Festa Major que s’allargaran fins a la matinada:

 

Així doncs, el Parc de l’Antic Camp de Futbol, escenari d’aquests concerts, comptarà amb un servei de vigilància propi i s’eliminaran les zones fosques amb un reforç de la il·luminació a la zona de gronxadors i a la part superior on hi ha les atraccions de la fira.

Un altre punt clau serà la rotonda de Creu de Terme, on hi haurà controls policials conjunts i on tindran el final de parada les línies habituals d’autobús. El consistori explica que durant la nit de dissabte, des de les onze fins a les dues de la matinada, posarà a disposició del veïnat un servei de taxi gratuït per arribar a casa des de la rotonda.

En aquesta línia, també es cobrirà el buit de servei d’autobús entre les cinc i les vuit del matí del diumenge amb un servei especial de la línia N9 entre Tiana, Badalona i Santa Coloma amb una freqüència de 20 minuts.

Aquest operatiu també es notarà a la Ciutadella, on es tancaran els accessos a la Plaça Salvador Espriu i Doctor Barraquer i es restringirà el pas al carrer Josep París.

Per últim, la recollida de la fracció orgànica de tots els dissabtes es canvia per diumenge per evitar així les pèrdues o danys en els cubells durant la nit de dissabte.

La  Local