Salut

El Govern anuncia el tancament de les escoles, instituts i universitats a partir d’aquest divendres

/ alexramis

El tancament es preveu que duri un mínim de 14 dies. Així doncs, Catalunya segueix els passos de la Comunitat de Madrid i Euskadi per frenar l’avenç del coronavirus.

Marta  López | 12/03/2020 a les 14:03 0
 

El Govern de la Generalitat ha anunciat aquest migdia el tancament de totes les escoles, instituts i universitats a partir d’aquest mateix divendres 13 de març. Diversos mitjans havien publicat al llarg del matí que s’estava estudiant que aquest tancament es fes a partir del dilluns, però finalment s’ha decidit avançar, tal com han anunciat en roda de premsa el president Quim Torra, la consellera de Salut Alba Vergés i el conseller d’Interior Miquel Buch.

Seguint indicacions del Departament d’Educació de la Generalitat, les dues escoles de primària, les escoles bressols (pública i privada) i l’Institut de Tiana romandran tancats. La mesura del tancament de tots els centres educatius de Tiana tindrà una durada mínima de 14 dies.

Així doncs, Catalunya segueix els passos de la Comunitat de Madrid i Euskadi per frenar l’avenç del coronavirus.

Tal com explica l’ACN, el Ministeri de Sanitat ha xifrat en 260 els casos positius a Catalunya. Hi ha un brot a l’Anoia que ja ha obligat a tancar els centres educatius d’Igualada, Jorba, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena.

Marta López
Marta  López