Viure a Tiana

El Grup d’Astronomia de Tiana reprèn les activitats

Observatori astronòmic de Tiana / martifrancas

Les places per l'observació programada per aquest dissabte 16 d'octubre ja estan exhaurides, ja que han hagut de reduir l’aforament i habilitar una reserva prèvia a través de la plataforma Entràpolis.

Marta  López | 15/10/2021 a les 9:46 0
 

El Grup d’Astronomia de Tiana recupera l’activitat presencial després de l’aturada per la Covid. La represa es farà aquest dissabte 16 d’octubre i consistirà en una observació del planeta Júpiter. En Ramon Bosque explica com han viscut aquest període d’inactivitat:

 

L’observació consistirà, com ja és habitual, en una xerrada prèvia i una observació posterior amb el telescopi. Les places per aquesta activitat ja estan exhaurides, ja que han hagut de reduir l’aforament i habilitar una reserva prèvia a través de la plataforma Entràpolis:

 

Esperen que, de cara a futures activitats, puguin augmentar l’aforament. De fet, el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ja ha publicat aquest mateix divendres l’eliminació de gairebé la majoria de restriccions d’aforament vigents a la restauració, la cultura, l’esport exterior, les universitats i els congressos.

Marta López
Marta  López