Medi Ambient

El Parc de la Serralada de Marina inicia la divuitena edició de la campanya “Viu el Parc”

Observatori Astronòmic / sergiquevedo

La primera cita serà aquest dissabte, a dos quarts de nou del vespre, a l’Observatori Astronòmic de Tiana, amb la Nit d'Estels.

La  Local | 22/03/2019 a les 16:19 0
 

El Parc de la Serralada de Marina comença aquest cap de setmana la divuitena edició de la campanya “Viu el Parc”, promoguda per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

La primera cita serà aquest dissabte, a dos quarts de nou del vespre, a l’Observatori Astronòmic de Tiana. És l’anomenada Nit d’estels, un clàssic d’aquestes dates on els membres del Grup d’Astronomia de Tiana guiaran l’observació de la constel·lació d’Orió, una de les més representatives del cel de l’hivern.

A diferència d’altres observacions organitzades pel Grup d’Astronomia, aquest cop cal fer reserva prèvia per tenir una de les 40 places disponibles. Només cal enviar un correu electrònic a nitsdestelsmarina@fusic.org.

El mateix dissabte 23, a les set de la tarda, tindrà lloc al monestir de Sant Jeroni de la Murtra el primer concert del cicle “La Música als parcs 2019. Sons de la mediterrània”, inclòs dins de la campanya “Viu el Parc”. Els artistes Gani Mirzo & Neila Benbey, guitarra i veu, i Juan José Barreda faran un concert homenatge sobre el camp de refugiats sirians de Domiz.

L’última cita del cap de setmana serà el diumenge 24, de dos quarts d’onze del matí a dues del migdia, també al monestir de Sant Jeroni de la Murtra. Aquest cop l’objectiu serà conèixer aquest espai natural a través d’activitats i tallers que aproparan el coneixement del patrimoni natural i cultural del parc a un públic familiar.

La  Local