Festa Major

El Pregó infantil ja està a punt

Pregó infantil 2016 / Alexia Guilera

Ens hem colat al darrer assaig del que serà aquest pregó que portarà a Tiana els membres del consell dels infants. Molt nerviosos l’han acabat d’enllestir aquesta tarda a la sala de plens de l’Ajuntament.

Sergi  Quevedo | 14/09/2017 a les 20:10 0
 

Aquest dijous a la tarda la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tiana ha estat ocupada pel consell dels infants. Abans de començar la Festa Major s’han reunit per parlar i acabar de decidir que diran demà quan surtin al balcó davant del poble per fer el pregó infantil. Els nens i nenes estaven molt nerviosos i no han parat quiets. Idees i propostes no paraven de sorgir i finalment han acabat amb un text molt ben elaborat i llest per presentar a tots els tianencs i tianenques que els vulguin escoltar. Hem volgut parlar amb una representació i això és el que ens han dit del pregó d’enguany

 

Nervioses o no està tot a punt per començar la Festa Major de Sant Cebrià 2016, i cap millor manera de començar que amb el pregó infantil a càrrec del consell dels infants de Tiana. Un fet que també s’està convertint en una tradició.

Sergi  Quevedo