Cultura

El show Bambalas dóna una exhibició de recursos

Les tres artistes fent trapezi triple / martalopez

El trio format per la Marina Benites, Txus Buffa i Prisca Salvadores van fer una actuació caracteritzada per la diversitat de moviments i espectacles

Guillem  Francàs | 15/09/2019 a les 21:17 0
 

L’escola Tiziana va acollir el circ de Bambalas en motiu de la Festa Major. El show que ofereix aquest circ està format per un trio de noies que semblen germanes però realment no ho són. Elles són la Marina, la Txus i la Prisca, on fan cadascuna una funció més o menys diferent en el seu espectacle des de fa 5 anys. Com bé explica la Marina, la seva incorporació a l’obra va ser per oferir més diversitat de números:

Bambalas és una actuació que ofereix des de malabars amb bitlles fins a contorsions tot passant per acrobàcies amb un trapezi i tocs humorístics que li donen un caire distès a l’obra. És per això que explica que és un espectacle pensat per un públic familiar:

L’actuació aquí a Tiana és el clar exemple del bon funcionament entre el públic i les seves acrobàcies. Unes 200 persones omplien tant el pati de l’escola que hi havia un gran nombre de nens i nenes veient-ho des de fora.

Les acrobàcies, les posicions impossibles que una bona flexibilitat permet descobrir, els malabars i el bon humor van fer que des dels més petits fins els més grans poguessin gaudir d’un bon espectacle.

Guillem  Francàs