Méteo

El temporal Glòria estarà actiu com a mínim fins dimecres

Diumenge a la tarda els parcs infantils de Tiana es van precintar per seguretat. / martalopez

A Tiana, de moment el fenomen més visible és el temporal de vent, que ha requerit el tancament dels parcs infantils de forma preventiva.

Marta  López | 20/01/2020 a les 12:47 0
 

El temporal Glòria ha arribat aquest diumenge acompanyat de vent, neu, fort onatge i pluja. El fenomen meteorològic s’espera que s’instal·li a la franja mediterrània i les Illes Balears com a mínim fins al dimecres. Davant d’aquesta previsió Protecció Civil ha posat en alerta els plans NEUCAT, VENTCAT i INUNCAT.

Pel que fa al Maresme, Meteomar també ha activat les alertes per episodis de forts vents i temporal marítim que ja es van fer notar el diumenge i es mantindran per aquest dilluns. A més, dimarts s’afegirà el temporal de pluja perquè s’esperen precipitacions molt abundants i no es descarta tempesta.

https://twitter.com/meteocat/status/1218970950378672130

A Tiana, de moment el fenomen més visible és el temporal de vent, que ha requerit el tancament dels parcs infantils de forma preventiva. A més, l’Ajuntament ha anunciat aquest dilluns al migdia que els centres educatius de Tiana restaran tancats des d’aquest dilluns a la tarda i durant tota la jornada de dimarts davant la situació d’alerta meteorològica.

Segons Protecció Civil, el telèfon 112 ha rebut 2.393 trucades pel fort vent fins a les dotze del migdia, 832 d’elles al Maresme i 675al Barcelonès.

Marta López
Marta  López