Km. 0

El Tiana Terra va vestir el poble d’artesania i aliments ecològics el passat dissabte

Segona edició de la fira Tiana Terra. / andrearomera

L’Avinguda Isaac Albèniz i el Carrer Sant Cebrià van acollir la segona edició d’aquesta fira, que va servir com a punt de trobada de productors i artesans.

Andrea  Romera | 20/06/2022 a les 16:08 0
 

Malgrat el sol i les altres temperatures, durant el cap de setmana es va poder celebrar -amb èxit- la segona edició del Tiana Terra. Una fira organitzada per l’ACIST i l’Ajuntament de Tiana que apostava pel medi ambient, l’ecologia i la natura.

Des de les 10 h fins a les 17 h del passat dissabte, l’Avinguda Isaac Albéniz i el Carrer Sant Cebrià es van convertir en el punt de trobada de productors i artesans, fent que el centre del poble es vestís de parades d’aliments ecològics, cervesa artesanal, cosmètica natural, joieria i bijuteria, plantes i flors, decoració feta amb materials reciclats…

Hi van participar diferents bars i comerços locals, que oferien una gran varietat de productes relacionats amb la temàtica de la fira. Un d’ells, Mi Bella Serendipia, que va posar a la venda llibres i revistes sobre la terra, la natura i el canvi climàtic:

A més, també van participar artesans de fora del poble. Per alguns d’ells era el primer cop que assistien a la fira Tiana Terra, com la Sandra, que confecciona complements fets amb productes respectuosos amb el medi ambient:

 

Altres artesans, com la Carme, ja hi van ser a la primera edició. En el seu cas, elabora joies i objectes decoratius fets amb paper reciclat:

 

A banda de les paradetes, el Tiana Terra també tenia jocs i tallers pels més petits, tots ells fets amb materials reciclats.

A més, en paral·lel, a l’Espai Cultural de Junts per Tiana es van celebrar una sèrie de xerrades sobre el medi ambient, la crisi climàtica, l’alimentació saludable i l’economia circular.

 

Andrea Romera
Andrea  Romera