Vòlei

El Vòlei Tiana comença l’any com el va acabar, amb derrota (0-3)

Imatges del Vòlei Tiana / cescandres

Les d’Olaya Rais tornaven per jugar contra el segon classificat, el Sant Pere Pescador. Una nova derrota que les deixa penúltimes a la taula classificatòria.

Sergi  Quevedo | 09/01/2017 a les 15:00 0
 

Mal començament pel Vòlei Tiana. Les noies d’Olaya Rais van tornar a  perdre aquest primer partit de l’any contra el Sant Pere Pescador per un clar 0 a 3. Les tianenques sempre van anar a remolc en el marcador i res van poder fer contra les empordaneses que van tenir el domini del partit durant tota l’estona. Les tianenques van poder fer molt poc i el ritme el van portar sempre les visitants. Tot i això durant els dos primeres sets van poder plantar cara a les segones classificades i el marcador de 18-25 a tots dos demostra que van tenir opcions.

 

Tot i això en el tercer i definitiu set, la baixada de braços va ser generalitzada. A les de Rais se’ls va fer molt costa amunt i no van poder fer res, no van ni plantar cara i van caure per un clar i contundent 8-25. Set i partit per el segon classificat que segueix a la zona alta de la taula, mentre que el Vòlei Tiana s’enfonsa una mica més fins a arribar a la penúltima posició, només per sobre del Mataró B.

 

La propera setmana les de la capital del maresme i actuals darreres de grup són el rival de les de Olaya Rais. Una víctoria seria imprescindible. Si no fos així acabarien tenint mols més problemes amb un equip com el tianenc de nova formació, però que cal que comenci a donar resultats.

Sergi  Quevedo