Vòlei

El Vòlei Tiana es complica molt la permanència al perdre contra el Barberà (3-0)

/ sergiquevedo

Les tianenques han vist com ja es queden molt allunyades de les posicions de permanència, encara que matemàticament no és impossible.

Sergi  Quevedo | 08/03/2016 a les 20:58 0
 

El Vòlei Tiana ha sumat una nova derrota contra el Barberà Comerç Urbà per 3 a 0 i es complica les opcions de permanència en aquesta segona catalana. Les tianenques han fet un nou pas enrere, encara que l’entrenador reconeix que la gran derrota va ser la de la setmana passada, més que no pas aquesta contra el líder, Xavier Valls

 

El tècnic ha dit que han vist com tot i disputar el primer set i tenir unes mínimes opcions després s’han esvaït en el segon i tercer. Les tianenques no han pogut fer res i han vist com el Barberà s’enduia el partit. Una situació que s’ha repetit molt en aquestes fases.

 

Les tianenques no han pogut fer res i ara veuen com la permanència queda una mica més lluny. Segons el mateix entrenador és complicada però no impossible. Mentre matemàticament hi hagi esperança el Vòlei Tiana lluitarà. Xavier Valls

 

Ara saben que han de guanyar el major nombre de partits possibles. El proper, però, no serà contra l’Ametlla, ja que l’ajornaran fins a una altra data.

Sergi  Quevedo
 
 

Participa