Festa Major

Els actes de la Festa Major de Sant Cebrià

Portada del programa de la Festa Major, amb la il·lustració de Txe Alba. / martalopez

Tot i que els dies més forts seran el divendres 13, el dissabte 14, el diumenge 15 i el dilluns 16, a partir d’aquest cap de setmana l’agenda es començarà a omplir d’activitats.

Marta  López | 06/09/2019 a les 10:48 0
 

Els carrers de Tiana ja es comencen a engalanar per celebrar la Festa Major del poble. Tot i que els dies més forts seran el divendres 13, el dissabte 14, el diumenge 15 i el dilluns 16, a partir d’aquest cap de setmana l’agenda es començarà a omplir d’actes.

El primer serà aquest mateix dissabte 7 de setembre. La Descorxada, organitzada pel grup de joves del poble Descorxats, tornarà a donar el tret de sortida a la Festa Major de Sant Cebrià. La cercavila sortirà a les nou de la nit del parc de Can Puigcarbó i acabarà al Parc del Doctor Mascaró.

El diumenge acollirà la segona edició de l’Aquatrail organitzat pel club Fes Tri Tiana. Una prova esportiva solidària que per primer any formarà part de la Festa Major.

Per anar escalfant motors, del dilluns 9 al dijous 12 hi haurà preparades un seguit d’activitats, entre les més destacades, la Mongetada del dimarts a la nit o el concurs de paelles del dimecres. Ho explica la regidora de Cultura, Marta Guàrdia:

 

Els tiquets per la Mongetada es poden aconseguir per un preu de 6 euros a l’Agropecuari de Tiana, Queviures Anita, Espai ecològic i a l’Ajuntament de Tiana.

La programació més potent comença el divendres 13 de setembre amb els dos pregons, l’infantil i el protagonitzat per una entitat del poble. Enguany serà el Club Patinatge Tiana:

 

El dissabte 14 començarà amb l’Enrucada i acabarà amb el Correfoc i els concerts repartits per parc Doctor Mascaró, Antic Camp de Futbol i Camí Dalt d’Alella:

 

Les matinades seran les encarregades de despertar als tianencs el diumenge 15. També tindrà lloc Lu Nostru o la Plena de Festa Major:

 

El dilluns el castell de focs i el pícnic tancaran la Festa Major de Sant Cebrià, en un dia on també tindrà lloc la Festa del Tramvia o la xocolatada, entre d’altres:

 

Podeu consultar tota la programació a la pàgina web de l’Ajuntament de Tiana. L’encarregada del disseny d’aquest any ha sigut la il·lustradora tianenca Txe Alba.

Marta López
Marta  López