Els Culdolla marxen de vacances i fan balanç del que han viscut

Els infants amb la impulsora d'aquest club de lectura infantil, Marta Quer, aquest divendres / sergiquevedo

Es posa punt a final al tercer curs d’aquest club de lectura d’una manera especial: convidant als pares, repassant les videorecomanacions que s’ha estat preparant, canviant les tornes i fent que els pares expliquin contes i berenant tots junts.

Sergi  Quevedo | 29/05/2017 a les 10:05 0
 

Estem en època de final de curs i els Culdolla de la biblioteca de Can Baratau no són una excepció. El club de lectura que ha acompanyat els més petits durant tot el curs marxa de vacances. Han estat setmanes i mesos de molta emoció, de moltes ganes d’aprendre i, sobretot, de molta lectura.

Els nens i nenes han estat molt actius i han conegut personatges i llibres nous, que al cap i a la fi és la gran finalitat d’aquesta activitat. L’ànima del projecte ha estat una temporada més la Marta Quer, una de les directores de la biblioteca. Ella mateixa ens fa una valoració de com ha anat aquesta tercera edició dels Culdolla:

 

El comiat d’aquest tercer curs tan especial la biblioteca l’ha volgut fer d’una manera molt especial: i ho ha fet amb uns convidats molt interessants, que no són altres que els mateixos pares i mares dels infants:

 

Ara hi ha un descans per vacances i no se sap si hi haurà continuïtat. Els Culdolla acaben el curs amb moltes estones de lectura i demostrant que aquesta afició no té perquè ser ni monòtona ni avorrida.

Sergi  Quevedo