Esports

Els esports tornen per sentenciar temporada

/ sergiquevedo

Després d’un bon cap de setmana pels que van jugar, ara toca tancar la temporada i seguir en aquesta línia per no patir més del compte al final de la lliga.

Sergi  Quevedo | 05/05/2017 a les 19:32 0
 

El CCE Tiana ha tancat temporada en fals

El CCE Tiana ja ha tancat la temporada. Després del resultat de la setmana passada amb la victòria del Calella sobre el Rocafonda ha deixat als tianencs sense opcions de promoció. Els tianencs han aconseguit la tercera posició de la lliga. Per darrera del Calella que amb aquest marcador ha aconseguit guanyar el campionat i darrera el Rocafonda mataroní que serà el que finalment promocionarà.

 

El Sant Cebrià Bàsquet Tiana vol seguir sumant

La setmana passada tenien un partit important per evitar el descens directe. Es van veure les cares amb el Badalones B. Un rival de la zona baixa, com ells, i que calia guanyar. Després d’una pròrroga van aconseguir la victòria per 97 a 101. Els de José Luís Martínez han aconseguit una victòria que gairebé allunya de manera definitiva el descens directe. Tot i això han de seguir guanyant. Aquesta setmana tenen un rival complicat, el Sant Cugat B, que es jugarà el dilluns al vespre en motiu de la competició del Trofeu Vila de Tiana que es disputa el cap de setmana al pavelló de Tiana.

 

El Futsal necessita guanyar per certificar la Final Four

Els tianencs del Futsal Tiana saben que no poden deixar escapar cap oportunitat. Ja ho van fer la setmana passada al empatar a 2 i després de remuntar un resultat advers contra la Garriga . Ara ho faran aquesta per intentar guanyar a l’equip que juga més de memòria de tota la competició. El Padre Damian. Ho fan a la pista d’aquests últims i amb ganes de guanyar per assegurar-se allargar la temporada

 

El Vòlei agafa aire i espera seguir respirant

Victòiria agònica la que va aconseguir el Vòlei Tiana el passat cap de setmana contra l’Ametlla del Vallès. Les tianenques van imposar-se per 2 a 3 i aconsegueixen una victòria vital i clau per les seves aspiracions de salvació. Ara han passat a la cinquena posició i visiten la complicada pista del Torelló, que és tercer classificat. Si guanyessin les d’Olaya Rais farien un pas gairebé definitiu per a la salvació.

Sergi  Quevedo