Ajuntament | Política

Es registra la moció que comprometria l’Ajuntament a celebrar el referèndum

Jordi Millan, coordinador local de l'ACN, amb l'acord firmat. / annamolas

La moció ha estat signada pel PDECAT-DC, Junts per Tiana, ERC i CUP-CC. Quatre grups municipals que representen 8 dels 13 regidors de l’Ajuntament, majoria que faria que s’aprovés la moció al ple municipal del 12 de setembre.

Anna  Molas | 28/07/2017 a les 13:20 0
 

Recollint l’acord pres al Consell de la Transició Nacional a l’Ajuntament de Tiana, el PDECAT-DC, Junts per Tiana, ERC i CUP-CC han registrat avui una moció de compromís amb les pautes del Parlament i la Generalitat en relació a l’1-O.

A banda de la signatura dels partits a favor del referèndum amb representació a l’ajuntament, un comunicat fet públic avui informa que l’acord ha estat signat també per altres membres sobiranistes del consell de Transició Nacional de l’Ajuntament de Tiana: ANC, Òmnium Cultural i MES. Jordi Millan, coordinador local de l’ANC explica quin és l’objectiu de la signatura conjunta de l’acord:

 

Millan afirma que ha trobat a faltar l’adhesió del PSC  i convida al partit a canviar de parer de cara al ple:

 

La moció, que serà debatuda i possiblement aprovada per majoria al ple del 12 de setembre, vol garantir la celebració del referèndum a Tiana i en els col·legis electorals habituals.

Moció registrada a debatre al ple municipal del 12 de setembre.

Moció registrada avui.

Anna  Molas