Cultura

Espectacles, música i concursos de disfresses, principals ofertes del Carnestoltes a Tiana

Escola de Música i Dansa i Tabalers a la Plaça de la Vila durant el Carnestoltes de 2018. / martifrancas

La Llar de les Persones Grans inaugura les celebracions amb la festa de disfresses d'aquest dijous, tot i que els principals actes es faran el dissabte, com el carnestoltes familiar i la festa de Descorxats.

Marta  López | 20/02/2020 a les 14:23 0
 

El Carnestoltes arriba a Tiana amb ofertes per a petits, joves i grans. La primera a celebrar aquesta data festiva serà la Llar de les Persones Grans, que un any més organitza per aquest Dijous Gras el concurs de disfresses que premiarà a les més elaborades i originals. A més, partir de dos quarts de sis de la tarda, la Llar es transformarà en una pista de ball gràcies a la música de Duet Dava. La festa s’acompanyarà amb entrepans de truita, coca de llardons i cava.

Dissabte 22 de febrer serà el dia que comptarà amb més ofertes per celebrar el Carnestoltes. Al matí, a partir de les onze, la Plaça de la Vila acollirà el Carnestoltes familiar, amb la intervenció dels Tabalers de Tiana i l’Escola Municipal de Música i Dansa. L’escola ha organitzat una coreografia que s’ha fet córrer per les xarxes socials i que es ballarà aquell mateix matí:

https://twitter.com/Aj_Tiana/status/1228291979810832385

Seguidament, tindrà lloc l’espectacle “Som SuperHerois” de Pop Per Xics, un grup d’animació musical per a tota la família que barreja l’espectacle musical i teatral amb la finalitat d’ensenyar als més petits valors i actituds d’una forma educativa i divertida. Sonaran versions de les cançons més emblemàtiques de la música pop i temes propis del grup.

La tarda i la nit es reserva pels joves de Tiana. A les cinc, a l’Espai Jove de l’Escorxador, es celebrarà una festa organitzada i gestionada pels corresponsals de l’Institut de Tiana. Hi haurà pica pica, música i ambient carnavalesc.

A partir de les onze i fins a les quatre de la matinada, la Sala Albéniz acollirà un any més la Festa de Carnestoltes organitzada per Descorxats. Hi haurà el Live Karaoke Show de De Mortimers, la sessió musical de DJ Isidre i el concurs de disfresses. La Itziar, de Descorxats, ho explica:

 

Així com la Llar dóna el tret de sortida al Carnestoltes, també posarà el punt final amb l’enterrament de la sardina, un altre clàssic. En aquest cas, es premiaran els millors vestits de dol. Serà el dimecres 26 de febrer a dos quarts de sis de la tarda i també comptaran amb acompanyament musical de Duo Cabana i berenar amb pa amb sardines, bunyols de Quaresma i cava.

Marta López
Marta  López