Salut

Estat d’alarma: es limiten les circulacions per via pública i es tanquen parcs infantils

/ martalopez

Tota persona que contravingui aquestes disposicions serà objecte de denúncia pels agents de l'autoritat.

Marta  López | 15/03/2020 a les 14:37 0
 

L’equip de govern s’ha reunit aquest diumenge al matí per ultimar les mesures que es posaran en marxa després que dissabte es decretés l’estat d’alarma a tota Espanya.

A les mesures que ja s’havien anunciat al llarg d’aquests últims dies, s’afegeixen algunes més estrictes com la limitació de la circulació per la via pública i el tancament de parcs infantils. Així doncs, els tianencs i tianenques només podran circular pel carrer per realitzar les següents activitats:

Aquestes i altres activitats d’anàloga naturalesa s’hauran de fer individualment, llevat que s’acompanyi persones amb discapacitat o per una altra causa justificada.

Pel que fa a la circulació de vehicles particulars, només es permetrà la circulació per les vies d’ús públic per a la realització de les anteriors activitats o per al repostatge en gasolineres o estacions de servei.

Aquestes restriccions també afecten l’accés a les zones comunes i de jocs de lleure del Parc de la Serralada de Marina, com el Parc de la Font de l’Alba i l’aparcament públic d’accés al Parc. Les restriccions afecten a qualsevol mitjà de transport, bicicletes incloses.

Així mateix, també queden inhabilitades les zones blaves d’aparcament de limitació horària i la deixalleria municipal queda tancada.

Tota persona que contravingui aquestes disposicions serà objecte de denúncia pels agents de l’autoritat.

Marta López
Marta  López