Cultura | Ensenyament | Entitats

Europa, integració i decadència, propera xerrada de l’Aula d’Extensió Universitària

Una de les xerrades fetes per l'Aula el passat curs a Tiana. Foto: Marta López. / Alexia Guilera

La fa l'exrector de la UB, Joan Tugores. L'economista destaca per la seva crítica al sistema actual que ens va abocar a la crisi.

Alèxia  Guilera | 25/04/2018 a les 13:02 0
 

L’economista Joan Tugores, també exrector de la Universitat de Barcelona, és el protagonista de la propera xerrada de l’Aula d’Extensió Universitària a Tiana, “Europa, integració i decadència”. Es fa aquest dijous a la Sala Albéniz.

La Isabel Montseny, una de les organitzadores d’aquestes xerrades,  creu que, des del punt de vista econòmic, el món es troba en un punt d’inflexió, amb una megapotència com la Xina a l’aguait permanentment. Per això, aquest serà un dels aspecte que Tugores analitzarà a la xerrada:

 

De la mateixa manera que la biblioteca de Tiana ho ha vingut fent tot aquest curs, la biblioteca pública de Montgat exposarà, a partir d’aquesta setmana, llibres i material relacionats amb la temàtica de cada xerrada.  En aquest cas, serà sobre Economia, és clar. La Rosa, també coordinadora de l’Aula d’Extensió Universitària, i la Isabel ho expliquen:

 

Ja a la recta final d’aquest curs, l’Aula organitza dues sortides a les quals hi pot anar tothom, assenyalen la Rosa i la Isabel. La primera és el 16 de maig al Jardí Botànic de Blanes. La segona, el 6 de juny a les mines de sal i la col.legiata de Cardona. Cal inscriure’s a totes dues activitats prèviament, a: aulauniversitariatimo@gmail.com

Alèxia  Guilera